Kjærlighetssorg del 2

" den som driver hor, synder mot sin egen kropp." 1kor 6,18

All utroskap straffer seg selv i en eller annen form. Enten på kropp, sjel og ånd i syndige forhold. Den verste form for utroskap er når kristne forelsker seg i seg selv og når andre ting blir mer viktige enn ham. Når Jesus ikke er spennende Lenger. Når lengselen etter ham er gått tom. Å lese, høre og be til ham blir grå og kjedelig. Når vi kjenner trang for å gå ut får "å smake på livet" Når den første kjærlighet har blitt kjølnet eller det som verre er, den er blitt lunken. Ingen iver, ingen glede, ingen lengsel, ingen takknemlighet overfor ham. Når TV, fotball, jobb, penger, sex, porno, familie, ja kanskje kristenlivet blir viktigere enn selve ham. Kanskje det er så mye kristendom i deg at du glemmer selve veien til frelse. Du glemmer brudgommen selv. Å hvordan det må smerte Jesus. 

Det er akkurat som jeg kjenner hans smerte i hans indre. Jeg kan nesten kjenne lengselen hans etter at vi skal komme i sannhetserkjennelse til ham. Det er så mye i denne verden som lokker og drar oss vekk fra det kalte brudeforholdet med Jesus.

Må ikke vår egen kristendom stå i veien for Jesu frelse. Må hans nåde få råde og ikke vår synd og falske kristendom Takk Jesus for at du har nåde til en synder som meg. 

"Nåde at han fant meg

Kjærlighet som vant meg

Nåde at han bar meg til sin fold" 


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Kjærlighetssorg

Hvorfor Gud?

Mitt eneste håp